събота, 25 юни 2011 г.

Piece of my heart 6: Цялото интервюто за "Пийпъл"

Пинк се представи перфектно в изпъленията си с надолу главата и се е надявала раждането й да бъде като една добре подготвена хореография.

"Наистина очаквах с нетърпение този ритуал наречен раждане. Исках всичко да е перфектно, изцяло натурално и без никакви упойки, обезболяващи и т.н." обяснява 31 годишната певица, която прекарала месеци в планиране на раждане у дома с акушерки. 
Но когато тя получила родилни болки, бебето й било със седалищно разположение и не е могло да се обърне, така че в крайна сметка на Пинк й се наложило цезерово сечение в болница.

"Оказва се, че това малко момиче имаше други планове относно това как да се появи" казва поп-звездата "Но няма значение - тя ми е дъщеря преди всичко!"

След като Уилоу се ражда на 2 юни тя причинява всичко друго, освен неприятности на Пинк и суперзвездата в мотокроса - Кари Харт, 35 години.
"Всеки ти обяснява някаква ужасна картина - как не можеш да спиш, как постоянно ще се карате с мъжа си. Преувеличават. Няма нищо такова и съвсем не е толкова зле" казва тя и признава, че първата нощ у дома е бил голям хаос "Кари не знаеше на коя първа да направи комфортно и беше доста забавно да го гледаш. Беше си притеснен. Горкия ми"

"Колкото грижите за бебето - всичко било на основата на работа в екип. След като Кари изчаквал Пинк да накърми бебето, го взимал, потупвал го и го приспивал на гърдите си. 
"Знаех, че когато го срещнах ще бъде чудесен баща, но да го гледам как се грижи за дъщеря си, как я гледа с любов са моменти, в които никого не съм била по-влюбена в него през целия си живот" казва Пинк, която се жени за Харт през 2006 година " Той продължава да ми благодари, че съм я родила и съм му я дала. Прекрасно е."

Атлетичната двойка измислила името на дъщеря си когато няколко дни преди раждането се разхождали сред природата близо до дома им в Малибу.
"Върбата е любимото ми дърво" (да, гъвкавото дърво било върба. не съобразих че трябва да преведа уилоу, а не да търся дърво с такова име) обяснява Пинк. "То е най-гъвкавото дърво в природата. Не може да се счупи и отстоява на всичко. Обичам този сантимент. Искам точно това за дъщеря си." Колкото до презимето й, певицата разяснява "Сейдж звучи пречистващо и сакрално. Пък и звучи прекрасно с първото й име. Още по-хубаво е че фамилията й е Харт - ще има добро и чисто сърце".

Въпреки собствените си свободолюбиви личности, Пинк и Кари вече обмислят някой граници във възпитанието на Уилоу. "Няма да има никакви срещи, ако питате Кари" казва Пинк "Той дори не иска да говори за това. Забавно и абсурдно е". 
Все пак двамата ще я взимат "на нашите приключения", които включват бъдещите турнета на Пинк и състезанията на Кари. "Тя е страхотна късметлийка, че ще има шанса да пътува из целия свят - да посети различни държави, да опознае всякакви култури и да види и научи толкова много" 

Засега обаче Пинк и Кари се наслаждават на първите си седмици с дъшеря си. "Мога да седя и да я гледам как спи в ръцете ми завинаги" завършва с усмивка Пинк.

Няма коментари:

Публикуване на коментар