четвъртък, 24 ноември 2011 г.

Шегите на Кими - малко, но от сърце

Световният шампион във Формула 1 от 2007-ма година Кими Райконен остана в историята на най-бързия спорт не само със сдържаното си поведение спрямо журналистите, но и с уникалните си майтапи по време на пресконференции или специални интервюта.


Финландецът си спечели прозвището Ледения с лаконичните си отговори на въпросите от медиите, но пък и можеше да накара всички да се натръшкат от смях, когато има муза за майтапи.


Завинаги ще се запомни отговорът му на въпроса какво обичат да правят финландците в свободното си време.

„През лятото ходим за риба и правим секс. Зимно време риболовът не върви“, изцепи се Ледения, а журналистите се хванаха за коремите от смях.


За Кими най-вълнуващата част от състезанието е стартът, а най-скучното е даването на интервюта. Той дори можеше да си позволи да пропусне пресконференцията .

На въпроса къде е бил толкова време, Райконен отговори кратко „Бях в тоалетната. Аках“. „Тогава ще имаш една доста по-лека кола“, върна шегата колегата му Мартин Брандъл, който му взимаше интервю.


На въпрос на „Gossip Media“ как се готви за сезона, финландецът захапа журналиста по следния начин.
Чета вашето списание и така разбирам как съм се готвил. От това, което прочетох, разбрах че карам най-добре, когато съм пиян“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар