петък, 18 май 2012 г.

Най-смешното от Туитър 47

@Dreamfall_: САЩ изостават с роботиката. В България прототип вече пета година е премиер. Няма много функции: може да вика, да се мръщи и да реже лентички

@GreenLSK: Откакто съществува Facebook се носят слухове, че има любов от първа снимка

@GreenLSK: Съпруга пита: -Защо винаги излизаш на балкона, когато пея? Не ти ли харесва да ме слушаш? -Не, просто искам съседите да видят че не те бия.

@vladi4a: Топ 4 на популярните, напоследък, спортни дисциплини у нас:1Теглене на кредит;2Прескачане на вноски;3Плуване в дългове;4Бягане от поръчители

@inedkov: Знаете ли,че ако запалите свещ при пълнолуние и произнесете името на любимият човек три пъти на глас, ще изглеждате като пълен идиот!

@freakazki: Пепеляшка трябвало да си тръгне преди полунощ от партито, 'щото на другия ден била на работа. #Freakазки

@Firobg: Ако не можеш да направиш една жена щастлива, поне не пречи на другите...

@GanchoRusev:Вендинг машини за таратор и шкембе чорба! Уникалната бизнес идея! Някой да инвестира? :)))

@ReaAmbrosiA: Първо право на мързеливеца:Ако нещо падне и,не го достигаш...не ти трябва

@NoraNaydenova: А днеска се обаждам на баща ми да му кажа за кръвното и той (за нам'-си-кой-си-път) : "Абе ти да не си бременна бе?" Иска ти се, дядка!

@4nepa: В зависимост от това колко човека са я видели, рибата може да варира от 9 до 109 см

@maria88bg: Вчера пих ракия за първи път в живота си и честно да ви кажа... по - пропиляни 23 години, не бях виждала. Ха наздраве!

@fitkata: - Как е презерватив на шведски? - Пипи дългото чорапче!

@Roguegater: Братя Галеви поздравяват Цецо с парчето на... Графа & Бобо feat. Печенката - Дим да ме няма

@steliyan: Не краквайте Диабло 3, че едно е Асен Блатечки да ти яде от хладилника, друго е Diablo, the lord of terror да го налази!

@deadbringer: Седим си двама един до друг и разцъквсме по телефоните. Подир малко тя ме пита: видя ли къв готин туит пуснах. 

@puhkavo_keks4e: Вчера си изчистих терасата, за да може днес съседа отгоре да си изхвърли кутията от цигари на нея...БТВ да ми донесат тениската..

@Arsenal_111: Откакто Great Wall станаха споносори на волейбола блокадата ни е бетон!

@Cereal___Killer: ще се преместя до някое био заведение и по цял ден ще се събираме в нас да пушим и да ядем месо и джънк фууд. няма да имам пердета

Няма коментари:

Публикуване на коментар