понеделник, 19 март 2018 г.

Katy Perry и Orlando Bloom - отново заедно

Кейти Пери и актьорът Орландо Блум са подновили връзката си и отново са влюбени.

Пери и Блум се разделиха преди около 11 месеца след продължила около една година връзка. Тогава се заговори, че причина за раздялата им е нежеланието на актьора да се задоми отново след провален брак с манекенката Миранда Кер, докато певицата копнее за семейство и деца. Пери беше омъжена за британския комик Ръсел Бранд, но само година след сватбата им през 2010 г. подаде молба за развод.

През лятото на 2017 г. се появиха публикации, според които Кейти Пери и Орландо Блум отново са били забелязани заедно. През октомври същата година изпълнителката заяви, че е необвързана и това ѝ помага за кариерата.

Около отношенията им имаше множество спекулации дали двамата няма все пак да се съберат, но те така и не бяха потвърдени.

Сега британският таблоид Sun цитира източник, който твърди, че е запознат с отношенията на двойката и според него Кейти Пери и Орландо Блум са подновили романа си.

„Те отново се събраха. Кейти иска този път нещата помежду им да потръгнат. Тя се опита да преодолее Орландо, но не успя, твърде много я е грижа за него. Този път обаче двамата ще направят всичко възможно да останат далеч от светлините на прожекторите и около връзката им да не се вдига много шум, но определено са заедно“, заявил информаторът пред в. Sun.

Няма коментари:

Публикуване на коментар