четвъртък, 2 април 2015 г.

The final countdown

Съвсееееем малко ни дели от премиерата на "Бързи и яростни 7" и е редно предварително да сме подготвени преди да седнем в киносалона. Набързо събрах всичко най-важно, за да можем всички адекватно да се ориентираме по време на прожекцията.

1. Първоначално героят на Джейсън Стейтъм бе кръстен Иън Шоу, но от официалния сайт на IMDB и кадър от тв спотовете, разбираме, че той се казва Декърд Шоу.

2. Освен любимите ни актьори, ще видим и стари "муцуни" като флашбек или спомен. Сред тях са Гал Гадот като Жизел, Люк Еванс като Оуен Шоу, Сунг Канг като Хан.

3. Новите попълнения (освен Стейтъм) са Натали Емануел, която ще изиграе женската версия на Теж, а именно Рамзи, Кърт Ръсел като г-н Никой и Джимон Хансоу като Джаканди.

4. Ще мернем Елза Патаки в ролята на полицай Елена, Ноел Джулими като симпатягата Хектор от далечния първи филм и Лукас Блек, който изигра Шон в Токио Дрифт.

5. Все още виси въпросът дали Андрю Айала, който е изиграл Тони Торето ще бъде включен във филма. Има слух, че сцената е изрязана. Ще видим...

6, Ронда Роузи, която познаваме и от Непобедимите 3 пък ще е новият противник на Лети.

7. Пол Уокър е успял да заснеме около 85% от сцените си във филма, така че местата, на които ще видим някой от братята му плюс солидно количество компютърна обработка е при избухването на къщата на Торето, сцените в Дубай и сцената на плажа. (не оставяйте с впечатлението, че съм гледала филма - просто съм добре информирана :) )

8. И накрая... всичко, което ще видим и чуем като финална сцена е посвещение към Пол Уокър. Казват, че е трогателно...

А за финал мога да ви представя и официално му резюме:

"Доминик Торето и неговия екип официално са напуснали престъпния живот. След като побеждават международния терорист Оуен Шоу, всеки се оттегля на заслужена почивка. Но сега братът на Оуен, Декард Шоу е решен да убие един по един всички от този екип за отмъщение. Още по-лошо, сомалийска терористична групировка, нарекла се Джакард и потаен правителствен служител, наричащ се г-н Никой са двете конкурираща се страни по това да откраднат комютърната програма Божието Око, която може да превърне всяко технологично устройство в оръжие. Торето трябва да свика отново екипа си, за да спре Шоу и да вземе програмата докато са между борбата за власт на терористи и щатското правителство."
































Няма коментари:

Публикуване на коментар