сряда, 18 юли 2018 г.

"Луцифер" беше спасен от Netflix

Телевизионният сериал "Lucifer" все пак ще получи своя четвърти сезон, но в нов дом - Netflix. Стрийминг услугата е решила да "приюти" продукцията на Warner Bros. и да даде на създателите възможността да направят нови епизоди.

Доскоро сериалът се излъчваше по Fox, където в продължение на 3 сезона натрупа солидна фенска маса. Въпреки това постепенно спадащите рейтинги доведоха дотам, че телевизията да реши да прекрати излъчването му. Така третият сезон завърши с отворен финал, а зрителите и създателите на сериала останаха недоволни от внезапния завършек.

Решението за спирането на "Lucifer" беше посрещнато със сериозен отпор от почитателите му, които започнаха онлайн подписка с молба някоя друга телевизионна мрежа да спаси любимото им ТВ шоу. В Twitter се разрази и кампания с хаштаг #SaveLucifer, в която се включи и звездата на шоуто - актьорът Том Елис.

Това друга телевизия да приюти "Луцифер" обаче беше усложнено от факта, че компанията Hulu държи стрийминг излъчването на досегашните епизоди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар