петък, 13 декември 2013 г.

Най-смешното от Туитър 124

@varnasummer: Номинирам Орешарски за безличност на годината.

 @ssstto: Айде менискуса на Баце да оздравява, че парламентарната група на ГЕРБ се държи на него, скъса се той, разпадна се и тя.

@LegionBG: - Кой хлопа в този късен час? - Дъската ти, отвърна глас.


 @nikcname: Рекламират телевизор от 16 бона, КРИЗАТА СВЪРШИ 

@4nepa: един ден ще срещна класната на улицата и вместо да я поздравя, по навик ще бръкна в джоба за извинителна бележка 

@tunkenshtain: О, днес видях коминочистач. Мислих, че аз тр да го барна, но не - докосна ме по рамото и ми каза " Ще ме черпиш ли цигара" :D :D 

@Shoottotrill: Сега разбирам защо преди 20 години лозунга беше 'Времето е наше' Нищо не се е променило и те пак са си същите. Факт. 

@vasil_bogdanov: Удобно е да имаш съсед, който вика на всеки бълг. гол в евротурнирите. Пуснал съм тв без звук и си прекъсвам четенето само когато извика. 

@gminchev: Една позната ми се похвали, че ще ходи на НГ в Дубай. Викам браво, от къде пари, а тя:"Не е важно кой си, важното е с кого спиш!" Съжалих я.

@thundererRS: - Скъпа, Моиceй цялото морe e рaздeлил нa двe. Ти eдни вeжди нe можeш... 

@ssstto: Breaking news: Росен Плевнелиев оглави класацията на Forbes-България за най-влиятелните жени за 2013 г. 

@svetlinco: България държава, където в аптеката не питаш за страничните ефекти на лекарството, което си купуваш, а питаш "Нали ще мога да пия алкохол?" 

@Toledo0411: Сензационна новина: ЧОВЕК УБИТ С МУЗИКАТА НА ТОНИ СТОРАРО! Очаквайте повече подробности в късните новини. 

@JBlacksapphire: - Kaк се търси златотърсачка, когато се загуби в МОЛ-а? - Gucci, gucci, gucci, gucci... 

@shhuus: Избраха Дриско за зелена песен, щото наторява редовно.

@suncho: Отишъл Хан Аспарух по средата на полето, забил знамето с конска опашка в земята, и казал "ТУК ЩЕ БЪДЕ ЗАЛАТА ЗА ПУШАЧИ!" 

@mkjadee: Навън си е зима
 Денят е студен 
Ела да се видим 
Не нося сутиен

 @panayotof: Порноактьорите като употребяват израза "да чукна на дърво", чукат по долните си глави. 

@dragodonchev: "поискайте оставка на вашия пърхот" - реклама по радиото.

@desyslava_: Да си мъж в наши дни е трудно. Доста се отказаха. Да си дама също не е лесно. Много дори не опитаха…

@VSotirov: Жена избира в сексшоп вибратор. - Искам този червеният до прозореца. - Госпожо, вибраторите започват от пожарогасителя надясно. 


@benkovski: Шофьор без книжка с 2.3 ‱ алкохол в кръвта, карал с превишена скорост по хлъзгав път, се заби в дърво. Причините за инцидента се разследват.

@Sugarfree__: След 20 неуспешни интервюта за работа, започвам да си мисля, че късметлийския ми анцуг, с който ходя на тях, не е толкова късметлийски.


@GlitterStar12: Снощи в дискотеката бутнах една , оная ми се извъртя и вика : "Къв ти е проблемът" ... И аз като започнах да и изброявам , 2 часа плакахме

1 коментар:

  1. хахах е така не се бях смяла от доста време.Тук сте извадили страхотни изказвания, които дори и малко с пародия и ирония са си истина.Особено разбирам ето това..." Удобно е да имаш съсед, който вика на всеки бълг. гол в евротурнирите. Пуснал съм тв без звук и си прекъсвам четенето само когато извика....' точно така правя и аз.Но със съседите от другата стая до мен хахаха дали ще е футбол или волейбол когато нашият отбор бие сигурно всички разбират.Намалила съм си звука и само когато чуя викането поглеждам да видя до къде са стигнали.Дори и без телевизор ми се е случвало то съседното до нас заведения да разбирам и точният резултат.Продължавайте да ни пишете.

    ОтговорИзтриване