вторник, 10 декември 2013 г.

Премиерата на "Бързи и яростни" 7 се отлага заради смъртта на Пол Уокър


Снимките и премиерата на екшъна "Бързи и яростни 7" вероятно ще бъдат отложени заради смъртта на звездата от поредицата Пол Уокър.

При новината за смъртта на Уокър, който загина при зверска автомобилна катастрофа в Калифорния, режисьорът Джеймс Уон и управителният съвет на Universal Pictures са свикали спешно заседание, на което да се обсъди бъдещето на продукцията, чиито снимки стартираха през септември.

Единствената добра новина, е че кадрите с участието на Уокър, вече са били заснети.

Проблемът е, че през следваща седмица екипът е трябвало да заснеме допълнителни сцени в Абу Даби - снимки, които би трабвало да включват и Уокър. От студиото трябва да решат дали да продължат по план без неговото участие, или да пренапишат част от сценария, което ще забави старта на работата на екипа в Абу Даби. Почти сигурно е и, че премиерата на филма, предвидена за юли 2014, ще бъде отложена.

Друг проблем, който се явява е и нежеланието на главна част от актьорския състав да се яви на снимки. Повечето от тях са твърде разстроени, за да успеят да работят пълноценно.
Екипът на филмa най-вероятно ще отпусне няколко седмици таймбрейк, за да преодолеят шокът.

Засега не се знае нито кога ще се подновят снимките, нито дали Браян ще бъде "убит", заменен или премахнат от филма. Неизвестните са много, но Вин Дизел каза, че последното за което сега мислят е филмът.

Пол Уокър изпълняваше ролята на Брайън О‘Конър - един от главните герои в "Бързи и яростни".

Няма коментари:

Публикуване на коментар