вторник, 18 октомври 2016 г.

Как се справя Меган Фокс с три деца

Домът с три малки момчета, включително новородено, е изпълнен с веселба, но и с ужасно много работа през цялото време. Но Браян Остин Грийн и Меган Фокс се справят.
„Меган е страхотна, само че е малко по-уморена този път”, споделя източник, близък до Грийн пред People. 30-годишната Меган Фокс роди третия си син Джърни Ривър преди броени дни.
„Всички се настройват към това да станат петчленно семейство с новородено”, добавя семейният приятел. „Три деца са си много. Бебето е добре. Меган и Браян изглеждат доста щастливи.”
Двойката, която живее в Малибу, са родители и на Боди Рансъм на две и половина и Ноа Шанън, който ще стане на 4 съвсем скоро. 43-годишният Грийн има момче на 14 – Касиъс, от предишна връзка.
Меган и Браян са женени от 2010, но са заедно отпреди това, така че днес връзката им е вече на 10 години. И макар че през 2015 Фокс подаде молба за развод, днес вече са размислили и са отново заедно.
Източникът, близък до семейството, потвърждава, че всички живеят заедно в Малибу с момчетата, разбират се и изглеждат истински щастливи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар