четвъртък, 6 октомври 2016 г.

Любовта не трае три години

Гоуди Хоун и Кърт Ръсел
През 1983 година Ръсел се запознава с Хоун. Това е годината, в която се развежда с първата си съпруга. Голди Хоун има зад гърба си два провалени брака. Двамата имат дете заедно, но така и не са официализирали отношенията си. Ръсел твърди, че „бракът е прелюдия към развода”. Въпреки това двамата имат стабилно семейство и казват, че празнуват отношенията си през цялото време

Самюел Л. Джаксън и ЛаТаня Ричардсън
Запознават се през 1974 година и сключват брак през 1980 г. Той участва в „Криминале” и „Шафт”, а тя печели номинация за „Тони”. През 2012 година Ричардсън признава, че е било трудно, когато мъжът й е далеч заради снимки. Казва, че в първите години на брака им, когато понякога са снимали заедно, било по-лесно. Твърди, че тайната на брака им е „амнезията”.

Джон Трааволта и Кели Престън
Кели Престън гледа Траволта в „Брилянтин” и в „Треска в събота вечер” и казва на инструктора си по танци: „Ще се омъжа за този”. Актрисата се мести в Калифорния и работи заедно с Траволта през 1989 година. Двамата се женят през 1991 г. Бракът им успява да устои дори на трагичната смърт на сина им през 2009 година 

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс 
Катрин Зита-Джоунс, която е омъжена за Дъглас от 2000 година, каза по-рано през 2016-а, че хората днес много бързо захвърлят връзките си. Актьорите имаха кратка раздяла през 2010 година, след като Дъглас беше диагностициран с рак, а тя се лекуваше от биполярно разстройство. След това обаче отново се събраха. Според Катрин Зита-Джоунс „трябва да дадеш най-доброто от себе си и да не се отказваш, когато възникне първият проблем”. Дъглас казва, че „изисква работа и от двете страни. Не мисля, че има шанс да поправиш връзка, ако единият вече си е тръгнал

Том Ханкс и Рита Уилсън
„Рита ме научи какво е любовта”, казва Ханкс за втората си съпруга. Двамата се запознават през 80-те и се женят през 1988 година. Ханкс има два Оскара зад гърба си, а Рита участва в множество сериали и филми, има участие и на Бродуей, продуцира филми.

Уил Смит  и Джейда Пинкет-Смит
 Двамата се запознават през 1994 година и се женят 3 години по-късно. По-рано тази година Уил Смит призна, че двамата са останали заедно с помощта на брачни консултации.

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик
Двамата са женени от 19 години и имат 3 деца. Паркър признава, че са имали трудности. През 2014 Бродерик казва, че извън всичко друго, те са приятели и могат да говорят много. Съветът му към двойките е просто да продължават да говорят. „Твърде многото мълчание не е добра идея”, казва той.

1 коментар:

  1. Съпругът ми ми се разведе преди 3 години без причина, направих всичко, което можах да го накарам, но не работех, докато не срещнах д-р Агбазара от AGBAZARA TEMPLE в интернет, който ми помогна да участвам в революционно заклинание и в рамките на 48 часа съпругът ми се върна при мен, за да се извиня. Благодаря на д-р Бабазара. Свържете се с тази великолепна играчка за вашите взаимоотношения или проблеми с брака в електронната си поща на :( agbazara@gmail.com ) ПОКАНА ИЛИ ЧУВСТВО, КОЕТО: +2348104102662.

    ОтговорИзтриване