неделя, 26 август 2012 г.

Без Джони Стронг


Актьорът Джони Стронг, по-познат като Леон от "Бързи и Яростни 1" съобщи, че няма да участва в някое продължение на блокбастъра.

Чрез видео, Стронг отговаря на въпроси на феновете и когато прочете въпроса дали ще участва отново в поредицата, той категорично каза не.

Джони Стронг се обоснава с това, че героят му просто е бил поддържащ в първия филм и не вижда развитие за него в бъдещите части.

Коментирайки петата част, той намекна, че яйцата в кошницата са твърде много и не мисли за нужно героят му да бъде връщан в историята.

Моето мнение е друго. В първата част не стана ясно къде изчезва Леон. Което е добра пролука за сценаристите - няма да има нужда да нагаждат липсата на персонажа, а спокойно ще могат да го вкарат в действие. Все едно пък знаехме какво е станало с Винс. Не и това не попречи да го върнат в петата част. Кофти, че го убиха, ама това е друга тема.
Та да се върна на Джони Стронг. Аз лично много добре виждах Леон като състезател подвизаващ се в Европа, но не е мястото да ви разказвам какви сценарии ми се въртят в главата.
Само ще кажа жалко - Стронг ме кефеше как изигра Леон.

Няма коментари:

Публикуване на коментар