вторник, 7 август 2012 г.

Дружно

Фоторепортерите на вестник "Сън" уловиха звездно присъствие в ложата на конните надбягвания, които са част от тазгодишната олимпиада в Лондон.

Те засякоха Мишел Родригес в компанията на новата звезда в "Бързи и яростни 6" Люк Еванс, супермоделът Кели Брук и певицата Айда.

Четиримата редом с всички посетители изгледаха и жокейството на принцеса Зара Филипс - една от внучките на кралица Елизабет Втора, която се състезава в Олимпиадата и в последствие грабна среброто.
*************************************************
Няколко дни по-късно,  момче от Туитър, което отишло на клуб в Лондон, написа в профила си в социалната мрежа:
"Няма да повярвате, кои седят на масата до мен в клуб "Проджект" в Лондон! Лудакрис, Вин Дизел, Тайръс Гибсън & Мишел Родригес...На това му се вика късметлийска нощ"

В отговор той получи следните развълнувани споделяния:
"Невероятна беше предищната нощ!!! Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайръс и Луда купонясваха с нас!!! Не мога да повярвам, че се случи"

"И аз бях там! Защо не съм ги видял? :("

"Не само, че ги видях, но успях и да снимам! Дизел, страааашни очила. :D"

***********************************************
И малко снимки на фенове, успели да се щракнат с любимците си :)
Ето какво е каза момичето от снимката в профила си в туитър:
 "Благодаря на Мишел Родригес, че се съгласи да се снима с мен. Мишел, извинявай, че прекъснах обяда ти и наруших спокойствието ти. Отново благодаря, че се снимахме, но когато човек види такъв страхотен човек като теб, трудно би устоял"

"Туко-що срещнахме Лудакрис!!!!!!!!!!!!!!!!!! И той се снима с нас!"
******************************************************************
А това пък е дъщерята на бодигарда на Вин Дизел, която е имала късмета да се снима с него и Мишел. Като порастне ще разбере каква  късметлийка е :D

Няма коментари:

Публикуване на коментар