вторник, 31 март 2015 г.

"Бързи и яростни 7" трябва да вземе "Оскар", смята Вин Дизел

Седмата част на автомобилния блокбъстър "Бързи и яростни" ще бъде най-големият филм в историята. И вероятно ще вземе "Оскар" - "освен ако оскарите не искат да изгубят всякаква връзка с реалността". Това твърди неговата звезда и продуцент Вин Дизел в пространно интервю за новия брой на "Варайъти".

"Бързи и яростни 7" тръгва по кината на 3 април и се очаква да е дори по-печеливш от предшествениците си. Милиони зрители ще се стекат в кината, за да видят последната роля на Пол Уокър - втората звезда на филма, който загина трагично в автомобилен инцидент извън снимачната площадка преди две години, малко след началото на снимките.
Филмът беше довършен благодарение на специални ефекти и с участието на братята на Уокър като дубльори. Дизел казва, че е доволен от резултата. "Никой няма представа колко емоционално помитащ е този филм. Нищо никога няма да може да се доближи до неговата сила!"


"Бързи и яростни 7" действително има средно одобрение от 85% от критиката в агрегатора за ревюта Rotten Tomatoes. Засега той е показван само на фестивала South by Southwest миналата седмица. Американската филмова академия традиционно избягва суперпоредици и филми "с числа" в заглавието, но кой знае, отбелязва "Варайъти" - след сериозния спад на зрителския интерес към оскарите тази година Дизел може и да е на прав път.


Няма коментари:

Публикуване на коментар