неделя, 1 март 2015 г.

Как „Приятели“ щеше да бъде по-различен, ако се снимаше днес?

Как „Приятели“ щяха да бъдат по-различни, ако бяха снимани днес? Сериите са все още забавни и днес, и много хора гледат повторенията с удоволствие. По-старите сезони обаче могат да ви изненадат и с това колко старомодните са дрехите на героите и колко са млади актьорите. От Complex.com са направили едно любопитно сравнение за това как би изглеждал сериалът, ако бе сниман днес. Има няколко основни разлики: 

Героите нямаше да живеят в Гринуич Вилидж
Няма как готвачка (Моника) и сервитьорка (Рейчъл) да могат да си позволят наема на такъв апартамент в Манхатън. Най-вероятно героите щяха да живеят в Бушуик в студио с наем 900 долара на месец и щяха да се радват на това. 

Фийби нямаше да свири на китара в заведение, а щеше да е YouTube звезда
Фийби нямаше да свири безплатно в кафене. Тя щеше да има свой канал в YouTube и щеше да ви праща по 16 покани на ден във Facebook за изявите си в барове. Тя нямаше да успява да се издържа само с масажи и щеше да има още 2-3 професии. 

Джоуи щеше да участва в риалити ТВ програми
В сериала Джоуи непрекъснато ходи за прослушвания за пиеси. Но днес той нямаше да се занимава с това, а щеше да участва в риалити за живота в Бруклин, например. От време на време щеше да прави stand-up comedy. И още нещо – щеше да живее на Стейтън Айлънд, защото както казахме, в Манхатън наемите са много високи, а другите приятели вече няма да могат да му плащат половината наем.

Нямаше да има кафене Central Perk
Такива уютни кафенета с огромни дивани и изобилие от празни места в Ню Йорк вече няма. Приятелите щяха да се радват да намерят два свободни стола в Starbucks. 


В социалните мрежи щяха да оплюят Рос като лош баща
Синът на Рос Бен се появява само в 7 от 228 епизода. И това ако не е баща, който не прекарва никакво време със сина си! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар