сряда, 20 януари 2016 г.

Яна Маринова става учителка

Учителка по танци, която работи по заместване и никой ученик не я харесва - в такава роля ще влезе Яна Маринова след седмица и половина. Новият филм по кината с нейно участие се казва "11 а" - точно като паралелка в училище, защото и сюжетът в него ще се върти около преживяванията в едно училище.
Яна ще играе Лина Николова - учителка, която има по-различен подход към възпитаниците си и си навлича гнева им. Най-голямата битка ще е с готините момичета в класа - тези, които винаги се обличат с най-стилните дрехи, карат скъпи коли и имат последните модели телефони. А техният тартор е Симона. В нейния образ влиза младата актриса Ралица Паскалева, която участваше в шестия сезон на "Столичани в повече". В комедийния сериал тя беше журналистка, която разследва заплетени случаи и се сближава с Андрей Лютов (Иван Юруков).
"11а" всъщност много прилича на американския тийнейджърски сериал "Клуб Веселие". Не само заради сюжета с учениците, а и заради музиката. В българския филм ще има много от нея, но без пеенето, а с много танци. Героинята на Яна Маринова ще е бивша състезателка по спортни танци, която е била в двойка със съпруга си. В неговата кожа ще влезе Башар Рахал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар