четвъртък, 28 януари 2016 г.

Нина Добрев снима филм с Вин Дизел

Българската гордост в Холивуд Нина Добрев ще участва в продължението на филма "Трите хикса" с Вин Дизел. 

Това стана ясно след като актрисата сама потвърди слуховете с пост в своя Instagram. Съвсем наскоро медиите зад Океана гръмнаха с новината, че Добрев и Руби Роуз ("Оранжевото е новото черно") водят преговори за участие в продукцията, но това така и не бе съобщено официално. Сега обаче Нина публикува в своя профил снимка, на която тя и Вин позират заедно на рождения ѝ ден, а с помощта на още един човек ръцете им изписват "XXX" (както е името на филма на английски). 

Лентата носи заглавието "Трите хикса: Завръщането на Ксандър Сейдж" и е трета част в поредицата за бившия спортист (в ролята Дизел), превърнал се в шпионин. Във филма ще вземат участие още Самюъл Л. Джаксън и Депика Падуконе, а продукцията ще стартира през февруари в Торонто. Премиерата на голям екран е насрочена за 2017. 
Нина ще влезе в ролята на умна и саркастична спец по технологии, но изглежда ѝ предстоят и екшън сцени, тъй като напоследък актрисата тренира активно и не пропуска да отбележи резултата с кадри в социалните мрежи. Това е втори голям проект за актрисата, след като напусна "Дневниците на вампира". Наскоро тя завърши работата си по романтична комедия с Домнал Глийсън и Кристина Апългейт. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар