понеделник, 13 март 2017 г.

Превръща ли се FF8 в теленовела

...и верни ли са новопоявилите се слухове около сценария.

Тази седмица излезе ново видео посветено на Дом и Лети и как се е развила връзката им през годините на франчайза. Повечето от кадрите вече сме ги виждали, любопитно е да чуем обаче гледните точки на Вин Дизел и Мишел Родригес. Иначе в самия край на видеото имаме кадри от новия осми филм, който очакваме, в които се вижда появяването на Сайфър (Шарлийз Терон) и как показва на Дом нещото, което ще го накара насила да се обърне към семейството.
Естествено, това нещо не се вижда, но за сметка на това в няколко сайта и блогове вече се развъртя истинската причина.

Във вече споменатото видео виждаме и Елза Патаки - поява, за която много се чудих какво аджаба прави там, нали Елена вече е извън картинката. Е, ако слуховете са верни, има защо да е включена във видеото и да е припомнено нейното присъствие в живота на Дом.

Следват спойлери, така че ако искате не четете. Иначе видеото е ТУК

Ииии започваме...всеки сам избира дали да вярва или не, все пак остава месец и ще разберем дали е вярно.

Изглежда Дом се оказва, че има дете от Елена, за което не е знаел. В смисъл не е изневерил на Лети, явно Елена е забременяла точно преди Дом да тръгне за Лондон да търси Лети. След това в седмия филм, всички видяхме колко странно се държеше Елена с него, значи може би просто е премълчавала истината.
Сайфър използва този факт, за да привлече Дом на нейна страна и да й свърши черната работа. Друго, което се знае че Елена умира и накрая на филма синът на Дом е поверено на него (разбира се ) и Лети, която видите ли, няма нищо против с този факт.
Оказва се причината, поради която Дом е принуден да се обърне срещу семейството си е тази - да спаси Елена и сина си.

Не знам, ако ме питате мен много заприличва на венецуелски сериал. Какво следва? Изведнъж мъртвия баща на Дом да се окаже жив? Или майка му да се появи от никъде, и без това дума не е казвано за нея. А туко виж и нещо друго. Ясно, че това е просто филм, но това е Бързи и яростни за бога - филм за улични незаконни гонки, преобразувал се в глобален екшън с различни почти невъзможни каскади и сега в какво е еволюирал...в сапунка? Надявам се не.

Няма коментари:

Публикуване на коментар