сряда, 5 април 2017 г.

Разкошната Руби Роуз е зверски секси в „Джон Уик 2“

Екстравагантната  Руби Роуз ще бъде една от най-качествените атракции в продължението на екшън тупаницата “Джон Уик”. Разкошната Руби има сериозен опит в диджействането и моделстването, но сега е решила да пробие по-сериозно и в киното. Тя има прелестно тяло и хулиганска харизма.
Идеална е за “Джон Уик 2”. Но голямата звезда, разбира се, е големият Киану Рийвс. Той се завърна мощно в киното след няколко успешни проекта, един от които бе първият “Джон Уик”. Филмът, в който персонажът на Киану се впуска в грандиозно отмъщение срещу гангстерски клан, отговорен за смъртта на неговото любимо куче, успя да напипа пулса на милениал поколението, да отговори на очакванията на предишната генерация Х и в крайна сметка се превърна в автентично култово заглавие. В центъра на целия успех бе именно Киану Рийвс.
В “Джон Уик” той се завръща в ролята на легендарния наемен убиец Джон Уик, чието пенсиониране е прекъснато от бивш колега, който планира да поеме контрол над сенчеста международна гилдия на убийците, съобщава operationkino.net. Обвързан от кръвна клетва да му помогне, Джон заминава за Рим, където се изправя срещу едни от най-смъртоносните убийци в света

Няма коментари:

Публикуване на коментар