неделя, 16 април 2017 г.

В „Бързи и яростни” потрошили над 300 коли за 520 млн. долара

Британският потрал Insurethgap.com, който се занимава със застраховане и проучване на автомобилните пазари, изчисли общата стойност на машините, които са унищожени в 7-те серии на фирма „Бързи и яростни”. Тя е около 420 млн. паунда, което е еквивалент на 520 млн. щатски долара.


В сумата влизат повредените в 7-те части автомобили, самолети, хеликоптери, автобуси, танкове, влакове и мотоциклети. От транспортните средства по-леко са пострадали 169, но други 142 са напълно унищожени.
Най-скъпата машина, разбита в „Бързи и яростни”, е хиперколата W Motors Lykan Hypersport. Тя се оценява на около 3,4 млн. долара. При това щетите, нанесени от добрите герои във фирма са доста по-големи от тези от лошите – 324 млн. долара срещу 196 млн..
„Най-разрушителният” персонаж е злодеят от седмата серията Джейсън Стейтъм, който е унищожил машини за 185 млн. долара. Сред положителните герои „лидер”, естествено”, е Вин Дизел с по-малко от 70 млн. долара. Като цяло най-големите са щетите, нанесени в 6-ата и 7-та част на поредицата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар