понеделник, 1 май 2017 г.

The fate of the furious: Vin Diesel

Очевидно Бързи и яростни скоро няма да приключи, а и никой не иска това. Сега 17 години по-късно, ние от сп. Дъб сме отново при главните заподозрени за успеха на франчайза.

Започваме с Доминик Торето или Вин Дизел

Репортер: След успеха на седмия филм, разкажете ми за новата част. Изглежда ще е доста трудно за преживяване от гледна точка на главните герои.
Вин: Така е да. Семейството се изправя пред най-големия си кошмар. Започвайки тази последна трилогия от франчайза е наистина трудно за мен, но важното е че отново сме заедно в оригинален състав.

Репортер: Какво мислите за това Дом да предаде така всички и да стане измамник?
Вин: Ами няколко неща...Имайте предвид, че това че Дом е отишъл към тъмната страна не го прави лош. Това не е негов избор. Но наистина е страшно как се изправя срещу семейството си. Още повече след прекрасния край на седмия филм, да видите Дом в такава светлина е малко странно.

Репортер: Виждаме, че има толкова много страхотни екшън сцени, какво може да ни кажете за тях?
Вин: Първото нещо за мен е мястото. Кубинското състезание е толкова динамично, че ще се помни завинаги. Толкова е забавно, няма с какво друго да се сравни.. но след това отиваме в Ню Йорк, което е сбъдната мечта за мен.

Репортер: Имате ли любим момент от франчайза въобще?
Вин: Имам толкова много любими моменти, че е трудно да избера само един. Моите любими моменти обикновено са тези, в които виждаме героите в откровени мигове. Например Дом и Браян в петият филм на балкона, говорейки за бащинството.

Няма коментари:

Публикуване на коментар