неделя, 1 май 2011 г.

Довечера в "Стъклен дом"

След кратко разследване, проведено от Ставрев, шефът на охраната в мол "Витоша” - Благой, е  разкрит. Камен и Чарли хващат охранителя в дома му и успяват да измъкнат от него информация за Тома. В епизода на "Стъклен дом: Изкушението” в понеделник, 2 май,  ще стане ясно, че съмненията на съдружниците към Димитър са били безпочвени и те си обещават да имат доверие един в друг. Много скоро обаче обещанието е нарушено заради новината, че един от тях се е съгласил да продаде акциите си. Всички подозрения са насочени към Елена. Наистина ли тя е готова да се откаже от дяловете си в мол "Витоша” или това е поредният психологически трик на Тома, зрителите ще разберат съвсем скоро в поредния епизод на сериала.
Погълнати от своите проблеми, Камен и Боряна осъзнават, че трябва да положат усилия, за да спасят любовта си. Камен подготвя на съпругата си романтична изненада, за която търси помощ от Албена. Непредвидени обстоятелства обаче ще объркат плановете му.
Ставрев бележи успех в още едно разследване - този път у дома. Той хваща тъща си Павлина, че се преструва на болна. Не е лесно обаче да убеди Ваня в това свое откритие и между тях назрява конфликт. Напрегнати продължават да бъдат отношенията и в семейство Сарафови. Елена е взела категорично решение да поиска развод, но цената за това е жестока. Какво ще предложи Виктор на съпругата си като замяна на свободата й и каква е неприятната новина, която Алекс получава, зрителите ще разберат на 2 май от 20 ч., в "Стъклен дом: Изкушението” по bTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар