неделя, 8 май 2011 г.

Довечера в "Стъклен дом"

Ще оцелее ли Елена след катастрофата, ще стане ясно утре вечер в „Стъклен дом: Изкушението” от 20:00 часа по bTV. Нещастен случай ли е инцидентът с нея или е провокиран от някой от зложелателите й - кметът Виктор Сарафов или общият враг Тома? В търсене на истината отново ще се впусне агент Колев, който съвсем скоро ще стигне до интересни разкрития. Зрителите ще разберат и кой от съдружниците вече е взел категоричното решение да продаде акциите си.   

Албена става причина за поредния скандал между Боряна и Камен и без да иска научава как е попаднала в Италия. Силно объркана и наранена, тя трябва да реши дали да даде прошка на единствените си близки хора или завинаги да им обърне гръб. Предстои нова среща между Албена и Чарли, докъде ще доведе тя, ще стане ясно в епизода утре.

В дома на Ставреви има повод за празнуване – след разкриването на двойната игра на Благой, Ставрев е  новият шеф на охраната на мол “Витоша”. Светът на Алекс е рухнал тотално. Тя търси спасение от самотата и самосъжалението и това я отвежда в неподходяща компания. Един човек ще се окаже на точното  място в точния момент и ще спаси младото момиче от срама и падението. Кой е той – утре вечер в “Стъклен дом: Изкушението”, от 20:00 часа, само по bTV.    

Лелелееееее, и това ако не е Хари, аз да не мръдна от тук! :D

Няма коментари:

Публикуване на коментар