неделя, 24 юли 2016 г.

Горещите момичета от големите франчайзи

by CHRONICLE.BG

Морена Бакарин
Момичето на Дедпул влиза в класацията ни задължително. Не само, защото играе в най-добрия франчайз за годината, а защото бразилката е прекалено секси, за да не влезе в такъв тип класация. Тепърва ще гледаме Морена в останалите филми за супергероя, а междувременно вие може да й се насладите и в Homeland и Gotham

Дейзи Ридли
Новата междузвездна принцеса е достоен заместник на своите предшественици. Тя е много млада, британка, има химия с партньорите си на екран и е секси по онзи лолитски начин. Но без да прекалява с детското, а по-скоро набляга на излъчването на момичето, което ще ти срита задника

Гал Гадот
Поднасяме извинения на  Мишел Родригес, но „Бързи и яростни“ има по-секси актриса. И това е екзотичната Гал. Но тя не присъства тук, заради бензиновия екшън, а заради новия Батман, където играе Wonder woman. Да, Гал е момиче-чудо, съгласни сме. Чакаме я в Батман и пускаме сълзи от радост.

Скарлет Йохансон
От „Изгубени в превода“ до Черната вдовица, мадам Йохансон е горещото момиче, което може да гледаме винаги. В „Капитан Америка“ и „Отмъстителите“ тя е секси, пищна, готина и раздаваща шамари и шутове мадама. При това го прави с финес. Ето такива жени харесваме.

Шарлийз Терон

Тя може да има „Оскар“, може да е женена, за когото си поиска, но стане ли дума за роли, ние я предпочитаме като Фюриоса. Мощен секси генерал на армия от глупави смели мъже, която прави предателство срещу цялата система, за да спаси жените. Всичко това е в новия „Лудият Макс: Пътят на яростта“. Шарлийз е смела, силна, секси. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар