неделя, 17 юни 2018 г.

Александър Сано и Мариан Вълев в нов крими сериал по "Нова телевизия"

Стартираха снимките на "Ускорение" (Torque) – първия български сериал, който е международна продукция и ще се снима в България. Той е копродукция между едни от най-големите медийни и кино компании - Lagardere Studios Distribution (Франция), Mediaset (Италия), New Films International (САЩ) и Нова Броудкастинг Груп (България). 

Криминалният екшън ще събере редица родни и чужди звезди на снимачната площадка, а лятото в курортния комплекс "Свети Влас" ще бъде изпълнено с адреналин, високи скорости и много емоции. Сериалът е поредната стъпка, с която "Нова телевизия" затвърждава подкрепата си за българските филми както в страната, така и на ново, международно ниво, съобщават от медията.

"Ускорение" прецедент за страната ни – за първи път в България ще се снима подобна продукция във вариант на телевизионен сериал, която отговаря на всички изисквания на световното кино производство. Българските звезди са добре познатите актьори от сериала "Под прикритие" Александър Сано и Мариан Вълев, а сред чуждестранните актьори засега са обявени Джон Савидж и Жули Ордон.

"Това е история за приятелство, бързи коли, чест, опасни залози, риск и нелегални състезания с мирис на изгорели гуми и бензин, която истински ще ви разтърси", обещават от продукцията.

Първият сезон включва 12 епизода, а снимките на сериала ще продължат четири месеца. Голяма част от тях ще се осъществят в България – на Свети Влас и в София, ще бъдат заснети сцени и в Румъния, Франция, Италия и Израел.

Няма коментари:

Публикуване на коментар