сряда, 6 юни 2018 г.

"Кръвта вода не става" не важи за тези прочути роднини

Има роднини под светлините на прожекторите, чиито отношения далеч не са добри. Някои имат търкания на тема политика, други се състезават до смърт с братята и сестрите си, трети се ненавиждат, въпреки че уж кръвта вода не ставала.

Бионсе и Соланж Ноулс 
Двете сестри всячески се опитват да демонстрират топли взаимоотношения. Дори грозната сцена в асансьора, в която Соланж налага съпруга на Бионсе – Джей Зи, беше изкарана като желание на едната да защити другата. Истината е, че отношенията между двете певици са обтегнати и причината е завист. Бионсе е "Кралица Бий", една от най-влиятелните личности в шоубизнеса, а Соланж е талантлива, но не успя да догони сестра си. Това налага доста позиране пред обективите и фалшиви усмивки.

Чарли Шийн и Емилио Естевес 
Чарли Шийн е известен с особняшкия си и дори неприятен характер, но се предполага, че дори и хора като него се разбират с близките си. Е, в случая не е така. Двамата с брат му Емилио Естевес не се разбират никак добре, защото имат коренно различни разбирания за живота. Естевес винаги е казвал, че не разбира дивото поведение на Шийн.

Джулия и Ерик Робъртс 
Въпреки сериозната възрастова разлика – Ерик е по-голям с над 10 години – двамата бяха много близки. Това обаче се промени след раздялата на Ерик с Кели Кънингам. Джулия застава на страната на Кели дори и при спора за родителските права. Най-вероятната причина за такава крайност е, че Ерик развива зависимост към алкохола и дрогата. През 2015-а двамата Робъртс правят крачка към сближаването си, но изглежда да е повече от куртоазия.

Дакота и Ел Фанинг
Дакота Фанинг има очарователна малка сестра. Ел Фанинг се изявява предимно като модел и донякъде прилича на сестра си, само че двете не споделят точно топли сестрински отношения. В интервюта и Дакота, и Ел признават, че още от малки изпитват трудности да се разбират добре. Славата само усложнява нещата между тях.

Братята Джонас 
Никой не очакваше, че триото на братята Джонас ще се разпадне през 2013-а, още докато не се бяха наситили напълно на славата си. А и всичко изглеждаше като приказка – стотици хиляди фенки, хитове по върховете на класациите. Според най-големия брат Кевин обаче, нещата са били много далеч от розовото. Всеки дърпа в своята посока – Ник държи на музиката, Джо на шоуто, Кевин – на мениджмънта. Това води до логичния край на групата.

Кендал и Кайли Дженър 
Кендал и Кайли се държат добре публично, но от друга страна всички знаем колко откачена е фамилията Кардашиян-Дженър. В риалити шоуто, което слава Богу не се излъчва в България, зрителите виждат не една и две караници между двете сестри, както и немалко случаи, в които и двете откровено заявяват, че се мразят.

Джесика и Ашли Симпсън 
Поп-сцената се оказа тясна за двете русокоски и те стигнаха не просто до конкуренция, но и до почти открита вражда, нищо, че са сестри. Ако си мислите, че отминаването на годините, в които бяха най-известни, е помогнало – лъжете се. Двете сестри Симпсън дори стигат до подли номера като това Джесика да покани майка им на екзотична ваканция, докато се очаква Ашли да роди всеки момент.

Алек и Стивън Болдуин 
Единственото общо, което имат двамата, е общата им професия – актьорството. Политическите им пристрастия ги разделят до степен на ожесточени спорове и вражда. Алек Болдуин открито се подиграва на президента Тръмп в шоуто Saturday Night Live, докато Стивън е горещ поддръжник на американския държавен глава. От президентските избори през 2016-а двамата не си говорят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар