сряда, 14 март 2012 г.

Вин Дизел продуцира сериал за подземния свят на хазарта

Телевизията FX е купила правата за излъчването на пилотния епизод на сериала "The Ropes", продуциран от холивудската звезда Вин Дизел. 

Филмовата компания "One Race Films" , която е собственост на Вин Дизел, анонсира излъчването на сериала на малкия екран, в основата на който е заложена идеята за тайните на подземния свят на хазарта. 

Сериалът идва точно на време, като се има предвид, че това лято избухна скандала с тайно организираните хай стейкс покер игри в Холивуд. Имената на звезди като Алекс Родригез, Мат Деймън и Тоби Магуайър лъснаха по страниците на таблоидите, като срещу последния дори бе повдигнато обвинение за участие в нелегално организирани покер игри.
 
Сценаристи на пилотния епизод на сериала са Ben Younger и Jay Longino, които ще влязат в ролята и на главни продуценти. Дизел и Younger отново ще работят заедно, като първата им съвместна продукция бе филмът "Boiler Room", представящ един интересен поглед върху корупцията, алчността и измамите в ядрото на брокерските компании на Уолстрийт. Самият Вин Дизел се е включил освен като продуцент, и като сценарист.

Режисьор ще бъде небезизвестният Джон Дал, което предполага, че това ще е един от най-добрите сериали тази година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар