четвъртък, 29 март 2012 г.

Антонела – тайната на Лео Меси

Казват, че зад успеха на всеки мъж стои една жена. Каква жена обаче трябва да стои до Лео Меси, най-добрият футболист в света в момента. Аржентинецът грабна третата си поредна “Златна топка” на стилна церемония в Цюрих, а допълнителен блясък към събитието внесе прелестната му приятелка Антонела Рокусо. В миналото аржентинският плейбой модел Лусиала Саласар и каталунската фенка Макарена Лемос се опитаха да свържат бъдещето си със звездата на Барса. Само, че Лео даде сърцето си на прелестната Антонела.

Антонела изучава диететика. Двамата с Меси се познават още от малки, но заверката помежду им става през декември по-миналата година, когато Меси се завръща в родината си празниците. Тя е върл фен на любимия отбор на звездата Нюелс Олд Бойс и е братовчедка на местната надежда Лукас Скаглиа.

22-годишната красавица е родена в Росарио. Родният град и на Лео. Двамата се познават от 5-годишни, покрай Скаглия, който е добър приятел на Меси.

“Видях колко е пораснала Антонела, също както тя видя мен. Нашите семейства се знаят много добре, така че никога не съм имал съмнения”, споделя Меси. Аржентинецът вече се чувства задоволен. От икономическа гледна точка той няма какво повече да иска. Все пак е един от най-добре платените футболисти в света.

Със статут на суперзвезда, Меси често е обект на закачливи погледи от своите фенки. Започвайки от аржентинския модел на Плейбой Лусиана Саласар, та до Макарена Лемос. Въпреки това Меси остава все така тих и свит. Не се отдава на изкушенията, които го преследват.

За Меси Антонела е единствената. Най-малкото се познават още от времето, когато той е никой. Лео винаги е бил прикрит. Срещал се е скришом с Антонела. Преди няколко месеца обаче фоторепортери хващат влюбената двойна на романтична почивка.

“Близо от година сме заедно и до този момент никой не знаеше. Е, хората ни видяха заедно, но това е нещо нормално. Нямам представа къде са били папараците. Ако те не ни бяха хванали, хората вероятно все още нямаше да знаят за нас. Но вече няма значение”, каза още Меси.

Сега двамата живеят заедно в Барселона. И докато любовта им грее, нищо чудно скоро да видим и сватба. А слухове за това вече валят един след друг. А появата на красивата Антонела в Цюрих, редом до бащата и майката на Меси, вече говори само по себе си за нещо много сериозно.

Автор: Rango 

Няма коментари:

Публикуване на коментар