събота, 19 декември 2015 г.

Alfa Romeo 4C стана La Furiosa

Дизайнерското студио Garage Italia Customs представи на автомобилното изложение в Дубай своята трактовка за развитието на Alfa Romeo 4C, която е кръстена La Furiosa.
Най-вероятно няма никакви промени по механиката и техниката на автомобила, тъй като стилистите от Garage Italia Customs, което, както знаете принадлежи на Лапо Елкан, са работили върху екстериора и интериора на колата.
Покривът на 4С е от черен фиброкарбон, а цветът му се прелива в специалното accursio червено на каросерията. В допълнение на това са акцентите с цвят на кадифе по каросерията, още елементи от фиброкарбон и летите джанти с класическата за Alfa форма, които обаче са в тютюнев цвят.
В интериора дизайнерите са използвали тапицерия от алкантара, която покрива арматурното табло, централната конзола и панелите на вратите. Тапицерията на седалките е от перфорирана черна алкантара, воланът е в два цвята, а постелките за пода също са подчинени на цялостното цветово оформление на колата. Дори и предните колонки са тапицирани в алкантара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар