вторник, 15 декември 2015 г.

Техно коледа

Хавърбордите станаха толкова популярни тази година, че вече са по-търсени в Google от дроновете. Тези електрически скутери на две колела може и да не са като от филма „Завръщане в бъдещето”, но интересът към тях в търсачката се е увеличил с 500% от юли насам. Все още са забранени на доста места, включително в Ню Йорк.

Дроновете вече са достъпни за масовата публика, а броят търсения на „дронове играчки” в Google се увеличава непрекъснато. Съществуват красиви малки дронове за 40-50 долара, на които хората за пръв път изпробват какво е да пилотираш такова чудо на техниката.

Куклите за колекциониране Shopkins са малки, шарени и сладки и освен това децата имат цели 148 героя, които да събират. Това ги причислява към сигурните коледни подаръци.

Легото е класически подарък, но видеоиграта Lego Dimensions и конструкторите от същата серия са особено популярни тази година. Dimensions събира Лего герои от 14 различни вселени, включително супергероите на DC Comics, тези от „Властелинът на пръстените”, „Магьосникът от Оз”, „Доктор Ху”, „Джурасик свят”, видеоиграта Portal 2 и още доста други. Обединяването на Фродо, Батман и семейство Симпсън в една и съща история е способно да привлече не само децата.

В продажба са различни версии на новия дроид BB-8 от „Междузвездни войни”, който ще става все по-популярен покрай излизането на новия филм от сагата по-късно през декември.

Смарт телевизорите са начело в списъка на Google за търсени подаръци сред електрониките. Следват ги смарт часовниците, които също стават все по-популярни.

Смарт часовниците вече са 300% по-търсени в Google в сравнение с миналата година.

Веднага след тях са безжичните слушалки

Видеоиграта Halo 5 се появи в края на октомври и като част от хитовата конзолна поредица е търсен подарък за геймъри.

Няма коментари:

Публикуване на коментар