неделя, 10 април 2016 г.

Потвърдено: Чарлийз Терон ще участва в Бързи и яростни 8

Хитово актьорско присъствие ще видят феновете на адреналиновата сага "Бързи и яростни". В осмата част на холивудската продукция зрителите ще видят самата Чарлийз Терон в ролята на злодея. Новината изскочи в канала на филма в Туитър.

Очевидно силната роля на Фуриоза, която Терон изигра в последната реализация на "Лудият Макс" и е вдъгнала вяра, че може да се впише добре в бензиновия екшън. При появата си през 2001 година "Бързи и яростни" беше една непретенциозна продукция със сравнително нисък бюджет и залагащ на по-непопулярни актьори, но през годините се затвърди като безспорна марка в този сегмент на киното, а бюджетите и съответно приходите на последните серии удариха небесата.

Друга информация за осмия епизод на филма почти липсва, но стана ясно, че продуцентите са оформили героинята на Терон именно според чертите на южноафриканската хубавца, което означава, че още в началото тя е била "План А". Освен нея в лентата ще видим познатите Вин Дизел, Дуейн Джонсън - Скалата и Мишел Родригес. Режисьор ще е Феликс Гари Грей, а продуценти са Нийл Мориц и Вин Дизел.

Няма коментари:

Публикуване на коментар