сряда, 11 май 2016 г.

Бъдете винаги мотивирани със Скалата и неговия The Rock Clock

Решили сте да промените навиците си. Искате всяка сутрин да ставате рано, много по-рано преди работа, за да отидете на фитнес. Или да потичате. Или пък просто да направите един респектиращ брой лицеви опори и коремни преси, преди да излезете. Няма значение точно какво, важното е да сте активни.
Но ви е трудно? Snooze бутонът е най-големият ви враг? Разбираме ви, защото и ние сме минали по този път. Нееднократно.
Тук на помощ ви се притичва Дуейн Джонсън – Скалата, който представя на вашето внимание своето собствено приложение за мобилни устройства, носещо името The Rock Clock. Какво точно е The Rock Clock? Това е нещо като приложение за аларма, което ще ви помогне да запазите мотивацията си, а защо не и да я повишите. И най-важното – това е аларма, която няма snooze бутон. Защото Скалата не вярва, че животът има snooze бутон.
The Rock Clock включва 25 различни алармени тона, които Скалата сам е записал. Буквално можете да се събудите, докато Дуейн Джонсън сладко ви свири на китара и ви пее, или пък докато отново той ви повтаря „бийп“ отново и отново. Същината на приложението обаче се крие в мотивационните видеа и съобщения, които ще получавате от Скалата. И които той качва от своя личен телефон всеки ден, за да достигнат до вас
Когато отворите приложението за първи път, то ще ви попита, дали искате да си поставите конкретна цел. Веднъж, щом го направите, ще бъдете посрещнати с мотивиращи аудио сегменти от Скалата, като например „you can do this“ или „let’s do this“.
Едно от най-интересните неща около The Rock Clock е, че можете да синхронизирате своя смартфон с този на Скалата. Имайте предвид обаче, че кечистът-актьор обикновено се буди около 4 сутринта, за да започне деня си с тренировка. Поради което не сме сигурни, че наистина бихте могли да издържите на темпото му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар