четвъртък, 18 август 2016 г.

Вин Дизел обеща да разкаже всичко за скандала със Скалата

Въпреки че не отговори директно на нападките на бившия кечист, актьорът обеща, че скоро ще даде яснота относно скандала помежду им. "Толкова неща се случиха през тази година. Не мога да повярвам, че приключих снимките на два филма, в които не само че участвам, но и продуцирам. Сега вече се връщам при семейството си, към живота ми... Към самия мен", написа 49-годишният Вин.

"Тъй като снимам още от Коледа, най-накрая приключих с работата. Ще ви разкажа всичко, защото това е най-важното нещо. Новата дума, която дъщеря ми е научила, описва духа и душевността на хората, които остават позитивни. Това е "щастие". Когато я чух да я произнася се почувствах по начин, по който не бих могъл да ви опиша. Просто ми дайте малко време и ще ви кажа всичко. Всичко", допълни още екшън звездата. Криптираното послание според феновете означава, че причината за свадата му със Скалата, скоро ще стане ясна на всички.

Междувременно друга звезда във франчайза – Тайрийз Гибсън, обясни, че кечистът е трябвало да бъде по-конкретен, когато критикува колегите си. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар