неделя, 21 август 2016 г.

Last words

Снимките на "Бързи и яростни 8" приключиха и от продукция публикува обръщение към феновете:


„За нашия последен „Fast Friday“ пост, целия екип искаме да ви благодарим, че бяхте с нас на това пътешествие и епичната продукция.
Започнахме в Куба, минахме през Исландия, Ню Йорк и Атланта. Вече навлизаме в последните дни на снимачния период и искахме да използваме възможността да изкажем благодарността ни към онези, които работиха толкова много през изминалите 100 дни, за да пренесат този филм на екран. Това ще бъде поредна ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЧАСТ от сагата. Всичко, което правим, идва от споделената ни страст да ви представяме НАЙ-доброто!!!
Благодарим на Вин, който е от самото начало зад волана, първо като звезда, а след това и като продуцент…
И благодарим на целия каст на осмия филм:
Мишел, която също е с нас от началото.
Тези, които се присъединиха в последствие: Тайрийз и Крис от Маями, които се присъединиха във втория филм, Дуейн и Елза, който се присъединиха в Рио за петия филм, Джейсън, Натали и Кърт, който се присъединиха в миналия филм, както и новите ни членове- Чарлийз, Скот, Кристофър и Хелън.
Както и нашият брат, който продължава да вдъхновява всички ни… Пол.
Продължаваме с благодарностите и към новия ни директор Ф. Гари Грей, продуцентите Нийл Мориц и One Race Films, сценариста Крис Морган и стотиците отдадени членове на екипа, които си скъсаха задниците от работа.
Всички ние, вземаме работата си по Бързи и яростни изключително насериозно и възнамеряваме да втрещим света ОТНОВО. Връщаме се през декември с първия трейлър.“

Няма коментари:

Публикуване на коментар