сряда, 17 август 2016 г.

Бързият и яростен холивудски режисьор Роб Коен се влюби във виното Uva Nestum Wine & SPA

Световноизвестният холивудски режисьор Роб Коен релаксира в новооткрития луксозен комплекс Uva Nestum Wine & SPA в Гоце Делчев, научи „Вяра“. През уикенда перлата на българския туризъм смая сетивата и заплени сърцето на режисьора. Прочутият с филми като „Бързи и яростни“, „Мумията“ и „Трите хикса“ бе специален гост в Uva Nestum Wine & SPA.


Личен гид на световната знаменитост бе Цветелина Биларева, комплексен управител и една от дъщерите на собственика Иван Биларев. Тя представи на Коен уникалното вино, което се произвежда в бутиковата изба Uva Nestum към комплекса и е носител на редица престижни награди, както и гурме изкушенията на майстор-готвачите на Uva Nestum Wine & SPA.
Източници на „Вяра“ твърдят, че Роб Коен и компанията му са останали силно впечатлени както от уникалния парк на комплекса, простиращ се на площ от 62 декара, така и от магията на място, сгушено между 4 планини – Родопи, Пирин, Славянка и Боздаг.
След визитата на Коен в комплекса усилено се шушука, че режисьорът вече обмисля проект, в чиято сцена да превърне хотелското бижу на Гоце Делчев.
Едно е ясно със сигурност – че Коен е силно впечатлен както от архитектурата и стила на хотела, така и от високото обслужване, вкусната органична храна и първокласното бутиково вино.

Няма коментари:

Публикуване на коментар