сряда, 31 август 2016 г.

Отмъстители и Пазители на галактиката в един филм

Поредният миш-маш на „Марвел“ ще обедини супергерои от близо 20 заглавия

Преплитането на комиксови вселени, супергерои и неочаквани колаборации и вражди в Холивуд продължава. В третия филм „Отмъстителите“ ще участват персонажи от „Пазители на галактиката“, разкри актьорът Вин Дизел, който озвучава говорещото дърво Грут.
Според него планираният смесен „Отмъстителите“ е „изключително вълнуващ“, предава Би Би Си. В първия „Пазители“-те играха още Крис Прат, Зоуи Салдана и Брадли Купър. „Отмъстителите: Безкрайна война“ (2018) се очаква да включва герои от „Марвел“ от най-малко 18 филма.
Говорител на „Дисни“ засега не коментира твърдението на Дизел.
Продължението на „Пазители на галактиката“ излиза по кината следващия май, като редом до актьорите от първия филм ще застанат Майкъл Рукър, Глен Клоуз и Карън Гилън. Пом Клементиев ще влезе в ролята на извънземния герой Мантис, в състава попадат още Кърт Ръсел, Силвестър Сталоун и Шарън Стоун.
Когато през юни бе обявено продължението, Крис Прат заяви:
„Това ще е най-великият филмов спектакъл на всички времена“.
„Пазители на галактиката“ е един от най-успешните филми на „Марвел“ до момента. В световния боксофис натрупа 771 милиона долара. Двата „Отмъстителите“ (съответно от 2012 и 2015 г.) пък събраха приходи от билети от 2,92 милиарда долара. Дали обединението на силите ще доведе до супергеройски триумф, или миш-машът ще е твърде пресолен – предстои да стане ясно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар