сряда, 18 януари 2017 г.

2017-a идва с 3 нови айфона от Apple

Според слуховете през 2017-а Apple ще представи не един, а три нови iPhone-а.
Два от тях ще бъдат iPhone 7s и 7s plus, които предлагат леки промени на тазгодишния iPhone 7, като междувременно iPhone 8 също е на път. Очаква се и трите нови устройства да струват по-малко от досегашните модели. Свалянето на цената е нещо, което от Apple не са правили досега.

Слуховете идват от китайски потребител на социалната мрежа Weibo. Предишните новини, съобщавани от него, са се оказвали истина. Един от трите модела - предполага се, че става дума за iPhone 8, е определян в Apple като „ферарито" на компанията и ще има напълно нов дизайн, който включва платка с различна логика. Тя ще бъде разделена на две части, свързани с гъвкав кабел.

Слуховете, че Apple ще зарадва почитателите си с три нови продукта, се появиха още през есента. Ако компанията продължи да следва обичайния си ритъм, телефоните ще бъдат представени през септември.
Колкото и изкушаваща да е новината за трите устройства, добре е да имаме едно наум, тъй като подобни слухове невинаги се потвърждават. Очакваше се тази година Apple да представи устройство, наречено iPhone 7 Pro заедно с iPhone 7 и 7 Plus, но това така и не се случи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар