понеделник, 30 януари 2017 г.

Нина Добрев разкъсала бедро

В „Трите хикса” с Вин Дизел правила каскадите си без дубльор

За честта на занаята трябва да се изтърпи и малко болка. Това заяви Нина Добрев в гостуването си във супер рейтинговото шоу на Джими Фалън по NBC. Тези дни красавицата с БГ корен е на фокус заради премиерата на “Трите хикса: Отново в играта”, в който си партнира със секссимвола Вин Дизел. Нина разкри, че сама е правила каскадите на героинята си. 
Беки Клиъридж в хитовия екшън и е претърпяла сериозен инцидент на снимачната площадка. Тя се изтърсила така жестоко, че получила разкъсване на лявото бедро, а кървавия резултат от смелостта си сподели с феновете в Инстаграм.
„И после разправят, че по филмите всичко било наужким. Това е една малка цена за това да правиш каквото обичаш“, коментира Добрев.
Тя искала и да има повече напоени с олово и високи скорости сцени и апелирала към режисьора: “Не искам всички да ме гледат да стоя в ъгъла, треперейки. Дайте ми гранатомет, пистолет, абе, дайте ми нещо огнестрелно“. И тогава получила малък пистолет: “Зареден е, гледай да не умреш“, подкачили я от екипа, защото тя не била тренирана да работи с оръжието. Хубавицата довери още, че да се снима в екшън за нея е сбъдната мечта. „Беки помага на героя на Вин и отдавна исках да участвам в такъв филм, но не и да съм изперкало технологично момиче“, обясни тя с усмивка и добави, че новото й хоби е флайбординг – нещо като да сърфираш педя над водата.





Няма коментари:

Публикуване на коментар