четвъртък, 12 януари 2017 г.

“Сексът и градът 3” е официално потвърден

След 6 години отсъствие четирите атрактивни нюйоркчанки - Кари, Саманта, Миранда и Шарлот отново ще очароват публиката с премеждията си. Въпреки негативната оценка на критиците след втората част уебсайтът "Радар" издаде, че Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън са подписали вече договора за третата част. Те са одобрили и предложения им за момента сценарий.
"Сексът и градът” – култовата трагикомедия на модерния свят e за хора, които искат да са в крак с модата, да знаят какво се носи, пие, яде и кой е последният хит в уличния жаргон. Това е филм за тези, които вярват в един определен начин на живот – в най-новото и нестандартното. Сексът е безразборен, труден, комичен, трагичен, разтърсващ, блудкав – той е просто задължителен. Градът е Ню Йорк – меката на свободната любов и липсата на любов, топ-място за живеене и клетка за самотници, най-шикозният мегаполис на света и най-депресиращата дупка, където всеки втори лекар е психоаналитик.
“Сексът и градът” се превърна в емблематичен за съвременната модерна жена. Четири дами – Кари, Миранда, Шарлот и Саманта преобърнаха представите, доказвайки че днешната неомъжена 30 или 40-годишна жена може да бъде преуспяла, добре облечена и с много добро самочувствие, и изтриха завинаги образа на застаряваща и безинтересна "стара мома."

Няма коментари:

Публикуване на коментар