вторник, 3 януари 2017 г.

Марго Роби отново влиза в ролята на Харли Куин

Беше някак неизбежно отново да видим Марго Роби в ролята на Харли Куин. Въпреки смесените ревюта, които тазгодишният "Отряд самоубийци" получи от страна на критиците, именно образът на Харли Куин бе този, който получи най-много внимание и любов от страна на феновете. Ако не вярвате, само си припомнете, колко пъти успяхте да видите Харли по улиците по време на скорошния Хелоуин. Това ще отговори на колебанията ви.
Тези дни бе обявено, че Харли Куин ще се сдобие и със свой собствен филм, който ще носи името Gotham City Sirens ("Сирените на Готъм"). Всички главни герои в лентата ще бъдат от женски пол, а режисьор отново ще бъде Дейвид Ейър - същият човек, който застана и зад тазгодишния "Отряд самоубийци".
Кои са Сирените на Готъм? Разказано накратко, историята за тях тръгва от комиксите на Пол Дини. Това са Харли Куин, Отровната Айви и Жената-котка, които оформят зловещ екип от лоши дами. Звучи адски готино, нали? Може би защото наистина е така.
На този етап все още не знаем нищо за сюжета на филма, нито каква ще бъде главната цел на събралите се Сирени. Това предстои да разберем.
Още през месец май Марго Роби изяви интерес към подобен проект, дори изрязавайки амбиция да бъде негов продуцент. От Warner Bros. пък приеха позитивно идеята, вероятно и предполагайки, че подобен филм би се радвал на огромен интерес от страна на публиката.
Нужно е да припомним и друго - въпреки че не всички ревюта относно "Отряд самоубийци" бяха положителни такива, филмът на Дейвид Ейър пожъна страхотен комерсиален успех, генерирайки повече от 700 милиона долара в бокс офиса. Очевидно е, че възможността за създаване на франчайз е налице, а от Warner Bros. разбират отлично това.
Вече упорито се говори, че студиото работи и върху създаването на отделен филм за друг от "самоубийците" - Дедшот, изигран от Уил Смит в тазгодишната лента.

Няма коментари:

Публикуване на коментар