вторник, 10 януари 2017 г.

5 от най-злите телевизионни водещи, или как да бъдеш гаден и да ти плащат за това

Саймън Кауъл


Те са брутално откровени, а понякога дори и откровено зли, често разплакват участниците в предаванията си, но въпреки това са посвоему брилянтни и именно затова ги харесваме.
Саймън Кауъл (Simon Cowell)
Един от най-известните телевизионни грубияни, Саймън Кауъл е добре познат на всеки, който харесва музикални реалити формати.

Човекът, който не се притеснява да бъде болезнено откровен с недотам талантливите участници в Pop Idol, The X Factor и Britain's Got Talent, се е превърнал в нарицателно за грубост, но пък винаги присъства и в списъците с най-високоплатените телевизионни фигури.

Гордън Рамзи (Gordon Ramsay)
Готвещият злодей Гордън Рамзи е един от безспорните ни любимци сред телевизионните водещи, които не се притесняват да докарват участниците в предаванията си до сълзи. Всъщност характерът на Рамзи е толкова ужасен, че това се отразява дори на имената на предаванията му: Hell's Kitchen, Kitchen Nightmares... Схванахте идеята, нали?
Освен с лошия си нрав обаче Рамзи е известен и с изключителните си кулинарни умения. Той може да се похвали не само с факта, че е първият шотландец със звезда Мишлен, а и с това, че е 16-кратен носител на престижното отличие. Освен това е в класацията на Forbes за най-добре печелещите знаменитости в света.

Антъни Мелхиори (Anthony Melchiorri)
Антъни Мелхиори е хотелиерски гуру, който няма никакъв проблем да каже на участниците в предаването си какъв е проблемът на бизнеса им, какво не правят правилно и какво трябва да направят, ако изобщо искат да спасят хотелите си. Най-често те изобщо не са доволни, въпреки че ще е преувеличено ако кажем, че е груб – той просто не е склонен да захаросва истината.

Пати Станджър (Patti Stanger)
Наричат я "Саймън Кауъл на срещите". Пати Станджър е водещ на предаването Millionaire Matchmaker и смята, че ѝ плащат не за да крие истинските си чувства. Повечето участници в предаването ѝ обаче смятат, че е прекалено пряма и често дори груба.
ова съвсем не означава, че не е успешна. Все пак работата ѝ е да намира половинки на най-богатите мъже в Америка и тя се справя повече от добре. Какво са малко викове и обиди по пътя към щастието?

Джо Бастаник (Joe Bastianich)
Още един талантлив и много темпераментен готвач. Джо Бастаник става известен с участието си като съдия в американския MasterChef. Когато е ядосан, не е особено мил с участниците в предаването, особено ако приготвят италианска храна по начин, който не му допада.
Въпреки това успехът е с него, каквото и да прави, книгите му са бестселъри, а през март 2016 година се включва в първото издание на Top Gear Italia.

Няма коментари:

Публикуване на коментар