четвъртък, 25 декември 2014 г.

Седмичен не!хороскоп

by nenovinite.com

Овен – Обладани сте от зъл демон, веднага идете до тоалетна, за да се освободите от него.

Телец – Като страничен ефект от протестите ви е останал навикът да викате ОСТАВКА, когато видите дебел човек.

Близнаци –  Гледайки “Сделка или не”, си затвърждавате впечатленията, че и най-тъповатите неща, наред с вас самите, могат да съществуват безпроблемно поне няколко години.

Рак – В опит да се докоснете до гения на Ван Гог, изрязвате по-голямата част от двете си уши.

Лъв – Записвате магистратура с надеждата, че това няма да ви се отрази на психиката, не осъзнавайки, че то няма накъде повече.

Дева – Едва в четвъртата година, в която работите като муле, осъзнавате, че не го правите толкова за парите, колкото защото ви харесва да си пъхате разни неща тук и там.

Везни – Цяла седмица стягане в гърдите и световъртеж ще оборят мнението на приятелите ви, че просто сте влюбени, като внезапно прераснат в сърдечен удар.

Скорпион – Ще посветите целия си оставащ живот на разгадаването на мита дали може мармот да завие шоколад в станиол. Първата и най-трудна стъпка е да не изяждате всичкия ви попаднал шоколад.

Стрелец - Хубаво е да посещавате домовете на приятелите си, но не и без тяхно знание, маскирани с качулка в 3 през нощта, с цел кражба на плазмен телевизор.

Козирог - Опитът ви да откажете цигарите ще бъде провален от подкуп от Булгартабак, чиято финансова стабилност се крепи на белия ви дроб.

Водолей - Научавате фотошоп, само за да можете да качите ваша прилична снимка във фейсбук. Претърпявате огромно разочарование, разбирайки, че това е невъзможно.

Риби -  Животът ви е безобразно подреден низ от случайни събития, на който ще е най-добре да сложите край по възможно най-бързия начин.

Родените през тази седмица са измамници, в тоя студ не се раждат хора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар