събота, 24 септември 2016 г.

7 звезди, които са работили във вериги за бързо хранене

Джеймс Франко, актьор. Днес той радва нежната част на човечеството от екрана, но животът невинаги е бил благосклонен към него. Франко обаче не съжалява за нищо и дори благодари на работодателите си от веригата за бързо хранене, че са му помогнали в труден момент.

Пинк, певицаТази нестандартна дама има съвсем различно отношение към миналото си на гишето за поръчки. Ненавижда го и казва, че понякога сънува кошмари как губи всичките си пари и ѝ се налага да се върне в ПицаХът.

Шарън Стоун, актриса. Въпреки че в тийнейджърските си години тя е била кандидат за Мис Пенсилвания, красотата на Шарън не ѝ спестява задължението да помага на семейството си. Затова и тя се труди в ресторант за хамбургери.

Шаная Туейн, певица. Тя израства в изключително бедно семейство и изобщо не се замисля, когато ѝ се отваря възможност за работа в заведение. За щастие на феновете обаче музикалният ѝ талант е открит.

Джеф Безос, основател на Amazon. Днес той притежава 66 млрд. долара. Да, правилно прочетохте. А светъл спомен от времето му на служител във верига за бързо хранене е, че се е научил да чука яйца с една ръка.

Сийл, певец. Идолът на мнозина е отгледан от приемни родители в Лондон и има тежко детство. Започва работа в заведение, но едва ли му е останал значим опит от онова време, тъй като изкарва там само две седмици.

Рейчъл Макадамс, актриса. Красива и елегантна, никак не можем да си я представим да прави сандвичи. И все пак Рейчъл се е занимавала с това. „Не съм сигурна защо ме държаха, бях много отнесена. Караха ме да бъда „приятелски настроената“ служителка, която посреща клиентите на вратата“, спомня си актрисата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар