четвъртък, 15 септември 2016 г.

Петима актьори, които играят най-добре...

... Труден за убиване.
Това със сигурност е Брус Уилис. Откакто Уилис започна да действа, той винаги е в ролята на водача, с който никога, ама никога не бива да се забъркваш. Само в рамките на няколко минути той може да унищожи няколко сгради, давайки урок на лошите, който никога да не забравят.

...Труден за убиване 2
И понеже в Холивуд няма трудни момчета, нека към тях добавим и едно британско такова. Джейсън Стейтъм също е труден за убиване, както Брус Уилис. Все още не сме видели филм, в който героят му да умира. Все пак докато има герои, трябва да бъдат набити и героят на Стейтъм ще продължи да съществува.

...Грозникът
С твърда позиция заставаме зад мнението , че Зак Галифианакис винаги играе грозникът. Във всеки филм! Той е весел и никой не може да го направи по-добре от него и честно казано, би било странно ако някога изиграе роля, в която е сериозен.

...Дечкото
Няма филм, в който Адам Сандлър да играе нормален и напълно функционален възрастен. Но не губим надежда...

...Мъжкото момиче
Мишел Родригес винаги играе мацката, която е избрала своя любим и е недостъпна за останалите. В същото време е напълно способна да избие десетки зомбита. А ако няма зомбита, то със сигурност е способна да убие и теб.

by dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар