понеделник, 26 септември 2016 г.

Седем интересни факта за Гал Гадот

1. Преди да се преквалифицира в актриса, родената в Израел Гадот е успешен модел и през 2004 г. печели конкурса „Мис Израел“, когато е само на 18 години, след което прослужва две години в израелската армия (там и жените ходят в казарма). След казармата, Гадот успешно завършва право и чак след това е открита от филмовите продуценти.

2. Още докато е в университета, тя има възоможността да се озове на кастинг за женската роля в Quantum Of Solace. Ролята обаче отива при украинката Олга Куриленко, а Гадот се озовава в Холивуд, където взима участие във високооктановия франчайз „Бързи и яростни“. Това е първата й голяма роля, като взима участие в общо три от седемте до този момент филми.

3. Гал Гадот обожава моторите, както видяхме в „Бързи и яростни“ и притежава Ducati Monster-S2R. Успоредно с това, тя тренира активно волейбол, баскетбол и тенис.

4. Първоначално, на Гадот е предложена ролята на Фаора-УИ в Man Of Steel, но отказва заради бременността си по това време. През 2011 г., тя и съпругът й стават родители на момиче.

5. По време на кастинга за Wonder Woman, Гадот дори не е подозира за каква роля се явява. Тя единствено знаела, че отива на кастинг за проект, в който участва Бен Афлек и е режисиран от Зак Снайдър. По време на беседата, тя прочита част от диалога от Death Proof на Куентин Тарантино.

6. Тя се преборва за ролята на Wonder Woman, след като побеждава Елоди Йънг, Джейми Алекзандър и, забележете, Олга Куриленко – същата, която я вади от строя за Quantum Of Solace. Късмет или не, Quantum Of Solace е най-слабият от четири филма с участието на най-добрия Бонд досега, а именно Даниел Крейг.

7. Съвсем на милиметър се е разминала Гадот с участието си в конкурентната на DC компания Marvel. Гал е била пред подписване на договор с Disney за участието си в Guardians of The Galaxy, и то в ролята на Гамора. Там обаче имаме Зоуи Салдана, така че и в двата случая късметът е налице.

Няма коментари:

Публикуване на коментар