понеделник, 13 февруари 2017 г.

Вин Дизел споделя за бащинството

Kогато го питат кое е най-голямото му предизвикателство като актьор, Вин Дизел има доста изненадващ отговор: "Най-лудото нещо, което съм правил? Бащинството", каза актьорът на премиерата на последния си филм "xXx: Return of Xander Cage". 49-годишната екшън звезда е татко на дъщерите Ханя на 8 и половина и Полин близо на 2 годинки и момченцето Винсент на 6 и половина, всички от дългогодишната му приятелка Палома Хименес. Първородният му син Исая е дете, чиято майка не е оповестена.
За съпругата си актьорът казва: "Тя е всичко. Перфектната майка. Тя е толкова прекрасна по толкова много начини. И толкова ослепително красива. Но това, което хората не забелязват е, че тя е моята опора, така че тя има и ослепително красива душа."
А когато споменава най-малката, Полин (кръстена на близкия му приятел, актьорът Пол Уокър, който загина в катастрофа по време на снимките на седмата част на "Бързи и яростни"), Дизел казва: "Знаете ли, дъщеря ми е само на 22 месеца и вече си има любима кола. Мисля, че това се предава генетично." 

Няма коментари:

Публикуване на коментар