неделя, 12 февруари 2017 г.

Те се влюбиха на снимачната площадка

1. Мила Кунис и Ащън Къчър се срещат през 1998-а година, когато тя е на 14, а той на 20 години в тийнейджърско телевизионно шоу, в което участват. Още тогава те имат взаимни симпатии, но кой би предположил, че 16 години по-късно след множество връзки и за двамата, те ще са едно щастливо семейство?

2. Очарователните Ева Мендес и Райън Гослинг се срещнаха по време на снимките на "Мястото отвъд дърветата" през 2011-а година. Двамата вече имат две дъшери.

3. Знаем, че отскоро разведените Анджелина Джоли и Брат Пит се срещат на снимачната площадка на "Мистър и Мисис Смит", но друг филм въвлича Джоли и в най-показната й сексуално-романтична афера - тази с Били Боб Торнтън. Филмът е "Контролна кула" (1999 г.)

4. Въпреки че Пенелопе Круз и Хавиер Бардем имат стар опит в съвместните филмови изяви, любовта им пламна чак през 2007-а по време на снимките на "Вики, Кристина, Барселона". Двамата са щастливо семейство и имат две деца.

5. След два много трудни развода, Блейк Шелтън и Гуен Стефани се срещат в шоуто за музикални таланти "The Voice" и оттогава са неразделни.

6. Бен Афлек и Дженифър Лопес се срещат по време на снимките на "Трудна свалка" през 2002-а година. Може и да отмениха сватбата отдавна, но видеото от хита на Джей Ло "Jenny from the block" винаги ще топли феновете на бившата двойка.

7. Бен Афлек се запознава с втората и по-важна Дженифър в живота си на снимачната площадка на "Дявол на доброто" през 2003-та година, но нямаха нищо помежду си, докато той не скъса с J Lo. Двойката се развежда през 2015-а година.

8. Уил Смит и неговата съпруга Джейда се срещат по време на снимки през далечната 1994-а година. Една наистина дълга любов.

9. Дженифър Анистън и Винс Вон се срещат през 2005-а година на снимачната площадка на "Раздялата". Там се влюбват, а собствената им раздяла се случва едва година по-късно.

10. Холи Бери и Оливие Мартинес се влюбват през 2010-а година по време на съвместното си участие в "Тъмна вълна". Те се ожениха през 2013-а и се разделиха през 2015-а година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар