събота, 11 февруари 2017 г.

Майли и Лиъм с тайна сватба на Нова година

Скандалната американска певица и актриса Майли Сайръс се e омъжила за приятеля си Лиъм Хемсуърт, навръх Нова година. Двойката се събра преди около година и дори се говореше, че планират отново сватбата си за тази пролет. Влюбените обаче изненадаха всички, като изтеглиха датата по-рано.

Списание „NW“ твърди, че двойката устроила тайна церемония в Сан Диего, на която присъствали само членове на семейството. „Всичко организирало в последния момент, а на семейството било казано само няколко часа преди сватбата.

„Цялото семейство на Лиъм се събра в Сан Диего за празниците, а тук е и семейството на Майли. Изглежда, че това е било идеалното време, докато всички са на куп“, твърди източник, близък до двойката.

По време на новогодишната вечер Майли качи снимки в Инстаграм с майката на Лиам, Леони, с майка си Тиш и Елза Патаки, която е омъжена за Крис Хемсуърт.


Източникът твърди, че Майли и Лиъм сами написали сватбените си обети за церемонията, казвайки един на друг, че са сродни души. Освен това, те имали желание по-скоро да създадат и семейство.
Певицата сподели снимки от празника на своя Инстаграм профил, а дали наистина става дума за сватба, остава да видим …
Майли и Лиъм се срещнаха през 2010 г. на снимачната площадка на филма „Последна песен“. Двамата се сгодиха, веднага щом певицата навърши 18, но през 2013 сложиха край на отношенията си. След няколко неуспешни връзки с мъже и жени, изпълнителката се върна към първата си любов. Лиъм също осъзна, че няма друга, която така да обича и двамата се събраха окончателно заедно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар