понеделник, 24 октомври 2011 г.

Шумните съседи унищожиха Юнайтед и Фъргюсън за 6:1

Отборът на Манчестър Сити направи за смях градския си съперник Юнайтед. „Шумните съседи” победиха насред „Олд Трафорд” „червените дяволи” с 6:1 в мач от 9-я кръг на английската Висша лига. Двубоят със сигурност ще се превърне в един от най-тъмните спомени за феновете на Юнайтед, които видяха своя отбор направен на пух и прах!


Българският нападател Димитър Бербатов изгледа интригуващия двубой от резервната скамейка, след като Сър Алекс Фъргюсън за пореден път реши да не му гласува доверие, за сметка на титулярното дуо Дани Уелбек и Уейн Рууни. През второто полувреме в игра за домакините влезе и Хавиер Ернандес, който също не успя да направи нищо за своите съотборници.


В главно действащо лице за „гражданите” се превърна лошото момче Марио Балотели, който започна двубоя като титуляр, въпреки последните си провинения (подпали къщата си при игра с фойерверки). Нападателят реализира първите две попадения за своя състав, а като за капак – изкара червен картон на Джони Еванс още в началото на второто полувреме.

А сега едно въпросче. Пак ли Бербо ще е виновен? Сигурно ги е урочасал с поглед...

Няма коментари:

Публикуване на коментар