вторник, 18 октомври 2011 г.

Усмивки, перверзни имена и шантави рисунки носят късмет на Фетел

Който печели, се смее. Това важи и за най-младият двукратен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел.

В тон с шегаджийския си характер Фетел също има своите ритуали, които му носят късмет на трасетата по целия свят. В случая Фетел облепва колата си с по една усмивка за всяко спечелено Гран при. Може да се види и на снимката:

Като същински самолетен ас, който отбелязва победите си във въздуха върху корпуса на своята машина, така и Фетел води хронология за настоящия сезон. Ритуалът на Себ не е отскоро. Още като 17-годишен състезател във Формула BMW за отбора на Тим Мюке талантът облепва колите си с усмихнати личица. През 2004 г. Фетел спечели 18 от 20 състезания, а в края на сезона в болида му не бе останало никакво свободно място.

Фетел не пропуска да се забавлява както на трасето, така и извън него. Себ се старае да бъде различен с многобройните и забавни дизайни на предпазните си шлемове. Освен това Фетел е известен и с интересните имена, с които кръщава болидите, които кара.

Този сезон той се състезава с „Перверзната Кайли". Предишните години Себ се возеше с "Джули", "Кейт", "Мръсната сестра на Кейт", която замени предшественицата си, след като Фетел разби болида си в катастрофа, "Сладострастната Лиз" и "Превъзбудената Манди". Фетел дава имена на колите си след първата си победа в италианското Гран при през 2008 г.

Колкото до картинките, наистина са интересни...

Няма коментари:

Публикуване на коментар