четвъртък, 23 юни 2016 г.

Истински детектив 3" - по-скоро не

:(

Трети сезон на „Истински детектив“ най-вероятно няма да се случи скоро, тъй като създателят му Ник Пизолато работи върху нов HBO проект.
Вторият сезон на „Истински детектив“ не успя да достигне успеха на предходния сезон, а сега изглежда и че трети сезон не се очертава. Новината идва след като тази седмица програмният президент Майкъл Ломбардо обяви, че се оттегля след над 30 години в компанията и ще бъде сменен от мениджъра на комедиите Кейси Блойс. Именно той трябва да реши съдбата на новия сезон. Засега обаче източници от HBO посочват през различни англоезични медии, че е по-вероятно Ник Пизолато да се захване с нов проект.
Първият сезон на „Истински детектив“ с участието на Матю Макконъхи и Уди Харелсън беляза голям успех. Двамата влязоха в ролята на детективи, които разследват окултни убийства в Луизиана. Колин Фарел, Рейчъл Макадамс, Винс Вон и Тейлър Кич превзеха втори сезон, разследвайки убийства в света на мафията в Южна Каролина. Той обаче не успя да достигне успеха на първия сезон и срещна недоволството на зрителите, което постави под въпрос и това дали ще има нов сезон.

Няма коментари:

Публикуване на коментар